سه شنبه 8 مهر 1393
به سایت شبکه بهداشت ودرمان هشترود خوش آمدید
   September 30, 2014
   
 
Skip Navigation Links
مدیریتExpand مدیریت
واحد گسترش شبکهExpand  واحد گسترش شبکه
واحدهای ستادی
واحد آموزش سلامت
واحد امور داروئی
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آزمایشگاه
پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت محیط و حرفهExpand واحد بهداشت محیط و حرفه
واحد سلامت خانواده
سلامت جوانان،نوجوانان و مدارس
واحد بهبود تغذیه
مراکز بهداشتی و درمانیExpand مراکز بهداشتی و درمانی
بیمارستان ها
پایگاه های بهداشتی
خانه های بهداشت
مراکز مشاوره
انتشاراتExpand انتشارات
آموزش همگانی
پرسش و پاسخ
گالری عکس
اخبار
کتابخانه
راهنمای تلفن
 
     
   
.:: تازه ها ::.

 

«مواردي درخصوص هرم غذايي  »                                        



نكات ي درمورد گروه ميوه ها :

ميوه ها را خوب شسته و بهتر است با پوست مصرف كنيد.

از انواع ميوه ها استفاده كنيد .

از ميوه ها به عنوان ميان وعده استفاده كنيد.

بيماران ديابتي بايد از مصرف كمپوت و آبميوه خودداري كنند. 

در افراد سالم مصرف ميوه بهتر از آبميوه است.

كودكاني كه ميوه نمي خورند بهتر است از آبميوه استفاده كنند

نكاتي در مورد سبزيها:

تا جايي كه امكان دارد از سبزيهاي خام استفاده كنيد.

سبزيها را كاملا شسته و ضدعفوني كرده و سپس مصرف كنيد.

سبزيجاتي مانند اسفناج را با حرارت ملايم و در ظروف در بسته بپزيد.

هميشه به همراه غذا از سبزيها ( سبزي خوردن ، سالاد ، ... ) استفاده كنيد.

از آبغوره ، آب نارنج و آبليمو در غذاها به عنوان چاشني استفاده كنيد.   

نكاتي در موردگروه گوشتها :

     گوشت بايد كاملا پخته شود.

     چربي هاي قابل رويت در گوشت را قبل از پخت جدا كنيد.

      هفته اي يك الي دو بار از ماهي به عنوان گروه گوشت استفاده كنيد.

     مغز ، جگر ، زبان حاوي مقادير زياد كلسترول است و از مصرف افراطي آن بايد خودداري كرد.

     نبايد بيش از 4ـ3 بار در هفته از زرده تخم مرغ استفاده كنيد.

     بهترين پروتئين ( HBV ) سفيده تخم مرغ مي باشد.

     براي افزايش كيفيت پروتئين از تركيب (غلات و حبوبات) ، (غلات و لبنيات) استفاده كنيد.

     از مصرف افراطي سوسيس و كالباس به دليل نيتريت آن خودداري كنيد.

     از مصرف گوشتهاي دودي و نمك سود شده ( ماهي دودي يا ماهي شور ) خودداري كنيد.

گروه شير :

*      از شير پاستوريزه استفاده كنيد

*      در صورت عدم دسترسي به شير پاستوريزه شير تازه را حداقل يك دقيقه بجوشانيد.

*      كشك مايع را به مدت 5 دقيقه بجوشانيد.

*      از پنير كهنه استفاده كنيد.

*      در صورت عدم تحمل به لاكتوز ميتوانيد از ماست  به عنوان جايگزين شير استفاده كنيد.

*      اگردچار بيماري كه مجبور به محدوديت چربي باشد نيستيد، نيازي به محدوديت مصرف شير پر چرب نيستيد .

گروه چربيها :

اولويت مصرف : روغن زيتون ، روغن مايع ، كره ، روغن نباتي

از سرخ كردن غذاها خودداري كنيد.

در صورت سرخ كردن از دماي كم استفاده كنيد.

روغني كه تغيير رنگ داده و بوي سوختگي دهد بايد دور ريخته شود.

 

 

 

 
     
     
 

 

     « قلعه ضحاک نگین کوهستانهای منطقه»

 

«ایدزوراههای پیشگیری ازآن»

 

«آنچه خانواده ها باید درموردوبای التور بدانند »

 

« نكات كليدي در بيماري تب‌ مالت »

 

 « اطلاعاتي در خصوص آنفولانزاي خوكي »

 

«مواردي درخصوص هرم غذايي  »                                        

 

«كم خوني ناشي از فقرآهن»

 

HIV چیست؟ 

 

        

                                                                 ایدز وجوانان

                                   

                     « هاري چيست ؟ »

               « از چه ظروفی برای پخت غذا استفاده کنیم؟ »

« زمان نگهداری موادغذایی در یخچال »

آیا میدانید؟

مطالبی درخصوص سرطان

عوارض مصرف نمك‌هاي تصفيه نشده »»ادامه

 

"خودمراقبتی در میانسالان "

"خود مراقبتی در آرایشگاهها"

 
     
     
   
     
     
 

برنامه اتوماسیون اداری
 
     
       آمار بازدیدکنندگان:146952